Sociaal verhuren doe je via Thuiswest

 Wil je een woning verhuren én een sociale impact hebben? Op zoek naar een investering? Of wil je zonder zorgen verhuren?

Kies dan voor sociaal verhuren via Thuiswest. Ontdek hier de voordelen en voorwaarden van sociale verhuur. 

 

Wat is sociaal verhuren?

Thuiswest huurt woningen op de private huurmarkt om ze vervolgens door te verhuren aan kwetsbare gezinnen en alleenstaanden.

Thuiswest treedt op als hoofdhuurder van de woning, neemt huurdersverplichtingen op en staat garant voor de betaling van de maandelijkse huur. Hierdoor geniet je als eigenaar van tal van voordelen.

Vanwege de grote vraag en lange wachtlijsten, zijn we voortdurend op zoek naar extra woningen en appartementen om te huren. 

sociaal-verhuren-prospectie-thuiswest

Als eigenaar geniet je van volgende voordelen:

Geen financiële zorgenGeen praktische zorgen 

financiële voordelenGeen risico op leegstand

meer info thuiswestKomt jouw woning in aanmerking voor verhuur?

  • Is je woning instapklaar en zijn er geen renovaties meer nodig? Dan vraagt de woonmaatschappij een conformiteitsonderzoek aan;
  • Zijn er toch vernieuwingen nodig, dan kan je via Thuiswest een beroep doen op advies rond renovatiepremies. Ook De Woonwinkel kan jou hierin ondersteunen;
  • Thuiswest volgt de werken op en vraagt het conformiteitsonderzoek aan.

Prijs

De Woonmaatschappij verhuurt panden tegen een redelijke verhuurprijs aan kwetsbare gezinnen of alleenstaanden. Dit betekent dat de huurprijs lager zal liggen dan op de private verhuurmarkt. Daartegenover staat zekerheid van betaling en opvolging van de woning gedurende het huurcontract.

Heb je interesse om jouw woning te verhuren via Thuiswest?

Maak een afspraak!

Onze medewerkers komen graag vrijblijvend bij jou langs. Neem contact op met ons via het onderstaande contactformulier: