Huurdersadviesraad

Om de stem van de huurders kracht bij te zetten werd in 2008 de huurdersadviesraad opgericht. Thuiswest wil namelijk werken aan een betere dienstverlening, op maat van haar huurders. En wie kan daar beter bij helpen dan de huurder zelf?

De huurdersadviesraad is mee verantwoordelijk voor het ontwikkelen, bewaken en verbeteren van de dienstverlening. Dit kan door knelpunten aan te halen, tips voor verbetering te geven,... De huurdersadviesraad wil alle huurders een structurele stem geven in het beleid van Thuiswest. Dit doet ze door de adviezen steeds te baseren op objectieve gegevens, zoals bvb. de resultaten van een bevraging of gegevens uit de database van Thuiswest. Huurders hebben vanuit hun positie zicht op wat Thuiswest kan doen om haar werking te verbeteren en klantvriendelijker te maken. Om deze reden ging Thuiswest een duurzame relatie aan met een groep huurders die ons over verschillende zaken advies geeft. 

Jaarlijks brengt de huurdersadviesraad een advies over een bepaald thema voor het Bestuursorgaan. Op haar beurt geeft het Bestuursorgaan een gemotiveerd antwoord aan de huurdersadviesraad.

Centraal inschrijvingsregister niet beschikbaar tussen vrijdagavond 17 mei (17 uur) en dinsdagochtend 21 mei (7 uur)

Het centraal inschrijvingsregister (CIR) is niet beschikbaar van vrijdag 17 mei om 17:00 uur tot dinsdag 21 mei om 7:00 uur. In deze periode kunnen kandidaat-huurders en Thuiswest het platform niet gebruiken.

lees meer...

Thuiswest organiseert infomarkten voor herbouwprojecten in Rumbeke en Oekene

Buurtbewoners worden uitgenodigd voor infomarkten naar aanleiding van herbouw verouderde huurwoningen.

lees meer...

Project in de kijker

Project in de kijker Project te Poelkapelle, Schiethoek

Woonmaatschappij Thuiswest verkoopt 9 sociale koopwoningen in een nieuwe verkaveling Schiethoek te Langemark-Poelkapelle.

Lees meer...